Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
Galten: +45 86 94 30 80 Ry: +45 86 89 11 22

OPERATION

Vi tager hånd om dine dyr

OPERATION

På Galten Dyrekliniks hospital råder vi over mange af de samme faciliteter som du kender fra et almindeligt hospital.

Narkoseanlæg, operationsstue og alle procedurer omkring kirurgien er meget ens. Der udføres alle former for operationer. Både sygdomsforebyggende operationer og operationer på syge dyr.

Nogle af de hyppigst udførte operationer er kastration, sterilisation, operation for livmoderbetændelse (pyometra), fjernelse af fremmedlegemer fra mave-tarm-kanalen, hudplastiske korrektioner, brokoperationer og isættelse af søm, plader og skruer til fixering af brækkede knogler. Men dette er kun eksempler. Vi udfører stort set alle former for operative indgreb.

De fleste operationer udføres ambulant. Patienten kommer til klinikken om morgenen i fastet tilstand. Her vil dyrets ejer drøfte det videre forløb med dyrlægen, og patienten får en beroligende indsprøjtning og indlægges. Når den beroligende indsprøjtning har haft tid til at virke, bliver patienten lagt i total narkose og klargjort til operation. Under denne præparation bliver hårene klippet i operationsområdet, huden bliver vasket og desinficeret, og herefter kan patienten køres ind på operationsstuen, hvor operationen udføres.

Vaccinationer

Vaccinationsregler

Hestens orm

Tandsygdomme

Operationer

×
Menu
Ring op
Mail