Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
Galten: +45 86 94 30 80 Ry: +45 86 89 11 22

HUNDEMASSAGE

Dyrlæger for familiens kæledyr i Galten og Ry

HUNDEMASSGE

Autoriseret veterinær sygeplejerske Jeanita Jensen har uddannet sig til hundemassør, og hundemassage er nu en del af klinikkens tilbud.

Massage giver god afslapning af musklerne, og dermed opnås et større velvære. Muskler og sener bliver mere smidige, og hunden opnår at få større bevægelsesfrihed, og derved forebygges skader under leg eller træning.

Massage er også godt efter en træning. Ved massagen bliver de affaldsstoffer der er ophobet i muskulaturen masseret bort og udskilt at kroppen.

Ved ældre hunde med nedsat bevægelighed og smerter, har massage sin helt store berettigelse. Ældre hunde med begyndende eller fremskreden gigt, har ikke den samme styrke og spændstighed som før. Ved denne patientgruppe giver massagen velvære, virker smertelindrende, leddene bliver holdt smidige og dyrene får dermed større bevægelighed.

På samme måde er massage og genoptræningsprogrammer en vigtig del af behandlingen efter større operationer i bevægeapparatet. Rekonvalescens perioden vil afkortes, og patienten vil hurtigere vende tilbage til normal funktion.

Allerede nu har vi erfaring nok til at sige, at massage er et fantastisk supplement til mange behandlinger, og ofte kan et medicinsk behandlingsforløb afkortes eller erstattes af en række massage behandlinger.

Hvis du ønsker yderligere information om velfærds- eller sygdomsmassage, kan du kontakte autoriseret veterinærsygeplejerske og hundemassør Jeanita Jensen på Galten Dyreklinik.

×
Menu
Ring op
Mail