Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 44 45 77 11

Liselotte Larsen

Hestedyrlæge Liselotte Larsen blev uddannet dyrlæge i januar 2011 og blev umiddelbart derefter ansat som dyrlæge på Hørsholm Hestepraksis i Nordsjælland.

På Hørsholm Hestepraksis arbejdede jeg meget med halthedsudredninger samt nedsat præstation hos sportsheste. Derudover varetog jeg forskellige kirurgiske opgaver, heriblandt kikkertoperationer ved fx fjernelse af OCD/mus.

Efter 3 år ved Hørsholm Hestepraksis skiftede jeg bopæl og blev en del af teamet hos HS Hestepraksis.
Hos HS Hestepraksis varetager jeg alle arbejdsopgaver men har særlig interesse indenfor det ortopædiske område, dvs nedsat præstation, halthedsudredninger og handelsundersøgelse.

For at supplere min viden om hestens bevægeapparat blev jeg i 2017 uddannet som Kiropraktor ved IAVC i Tyskland (International Academy of Veterinary Chiropractic). Denne videreuddannelse har givet mig endnu mere viden om hestens anatomi og funktionaliteten i hesten overlinie. Dette giver mig flere redskaber til at kunne hjælpe hesten med at kunne præstere på topplan.

Privat bor jeg sammen med Allan på en gård lige udenfor Ikast med vores 2 børn Olivia (2014) og Nohr (2018). På gården har vi lidt avl af både spring- og dressurheste.

×
Menu
Ring op
Facebook
Mail