Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 44 45 77 11

VAGTSAMARBEJDE

HS Hestepraksis er hestedyrlæger i midt- og vestjylland

AKUT HESTEDYRLÆGE

Vi er i vagtsamarbejde med Danske Hestedyrlæger.

Det vil sige at selv udenfor vores normale åbningstid er du garanteret at kunne få en hestedyrlæge ud, hvis du får behov for dyrlægebesøg.

Vagtsystemet er opbygget således, at når du ringer til din sædvanlige dyrlæge udenfor normal arbejdstid, vil telefonen være viderestillet til en hestedyrlæge, der besvarer opkaldet.

Denne dyrlæge fordeler derefter de indkomne sygebesøg til de udkørende hestedyrlæger. Hvis du er usikker på, om et akut problem kræver vagtdyrlægebesøg, kan du diskutere situationen med visitator (dvs. den dyrlæge, der passer telefonen), hvorefter I sammen finder ud af, om der er behov for et vagtdyrlægebesøg.

I vores vagtkreds er flg. dyrlæger medlemmer:
Blåbjerg Dyreklinik, Raundal Hestepraksis, Hesteklinik Herning, Hodsager Dyrlæge, Holstebro Hestepraksis og Marianne Grønn Prior.
Ved ekstraordinær travlhed kan der trækkes på dyrlæger fra nærliggende vagtkredse..

Specielt for vores vagtkreds er det at vi har valgt at lade samarbejde vokse ind i dagtimerne også, så vi altid har en der er klar til at tage akut besøg.
I dagtimerne ringer du først ind til os, hvis vi vurderer at ventetiden her er for lang, vil du istedet få nummeret til vagthavende, som kan komme hurtigere.

Der er p.t. 14 hestepraksis tilknyttet Danske Hestedyrlæger – 3 hestehospitaler og 11 andre hestepraksis. Hestehospitalerne passer selv deres egen telefon og deltager ikke i de fælles udkørende vagter, men står til rådighed døgnet rundt for indsættelse af heste til undersøgelse og behandling.

 

×
Menu
Ring op
Facebook
Mail