Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 44 45 77 11

Simone Bæk

Hestedyrlæge Simone Bæk

Jeg færdiggjorde min uddannelse som dyrlæge på Københavns Universitet i juni 2021 efter 6 års studie, hvor jeg det sidste års tid specialiserede mig i heste. Jeg har lige siden min dimission arbejdet i et praktikforløb som hestedyrlæge hos HS Hestepraksis, som også har været mine egne hestedyrlæger igennem de sidste 20 år. Efterfølgende blev jeg tilbudt en fast stilling som hestedyrlæge hos dem fra 1. oktober 2021.

Jeg er vild med arbejdet med alle forskellige typer patienter, men har indtil videre beskæftiget mig mest med reproduktion samt akut- og intern medicin. Jeg har altid haft en særlig interesse for øjensygdomme, akut- og intern medicin samt reproduktion, som jeg synes, er virkelig spændende. Under dyrlægestudiet specialiserede jeg mig i et halvt år med reproduktion sammen med reproduktionsspecialisterne på Højgård Hestehospital i Odense. Her deltog jeg i det daglige arbejde vedrørende reproduktion, samtidig med at jeg skrev mit speciale om adfærd hos hopper, som gennemgår embryotransplantation (ET).

Privat har jeg en lang baggrund i islænderverdenen, hvor jeg fortsat er aktiv. Min mor og jeg har islandske heste derhjemme, og jeg har haft interessen og reddet, siden jeg var ca. 6 år gammel. Vi avler islandske heste på hobbyplan, og hver sæson er jeg med til at følge flere af vores egne hopper i både cyklus og fosterudvikling.

Jeg har glædet mig meget til at færdiggøre min uddannelse og flytte tilbage til det vestjyske, hvor jeg har mine rødder. Pt. bor jeg sammen med min kæreste Steffen i et hus lige udenfor Ringkøbing, men drømmen er at finde en lille landejendom i nærheden, så jeg igen har mulighed for at have heste hjemme.

Jeg er meget glad for at være blevet en del af teamet hos HS Hestepraksis og ser frem til et godt og langvarigt samarbejde. Jeg glæder mig til at komme ud og møde jer og jeres heste!

×
Menu
Ring op
Facebook
Mail