Tilbage til www.vetgruppen.dk
+45 53 56 80 58

Hundemassage og laser
 

Hos Dyrlæge Mikkelsen anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

Hundemassage og laser

Vi tilbyder både massage og laserbehandling hos Dyrlæge Mikkelsen

Massage har fundet mere og mere indpas i den veterinære branche og hos os har vi en veterinærsygeplejerske, Tanja, som er uddannet hundemassør med speciale i fysioterapeutiske teknikker.

Tanja kan tilbyde ganganalyse, fysioterapeutiske modaliteter, herunder laserbehandling, kulde/varme behandling. Massage, herunder forskellige teknikker tilpasset patienten, triggerpunkt, akupressur, stretching, fascierelease samt genoptræning og alm. styrketræning.

Hvad er hundemassage godt for? 

Hvis din hund skal yde 100%, så skal kroppen være på toppen. Jagthunde, agilityhunde, rally, weightpull osv.
Det gælder også den ældre hund, den gigtplagede hund, samt unghunden med små skævheder fra fødslen eller almindelig velvære for vores dejlige kæledyr.

Massage fungerer ved at øge blodgennemstrømningen til musklerne, så affaldsstoffer ikke ophobes. Dette kan bl.a. være gavnligt ved akutte såvel som kroniske smerter.

Massage bruges ofte ved genoptræning efter skader eller operationer, men kan også have gavnlig effekt på en tæve som har været igennem en fødsel.

Har man endvidere en hund med gigt vil massage også her have en gavnlig effekt og vi ser ofte at det kan forbedre livskvaliteten hos en gigtplaget hund, da det nedsætter smerter og spændinger.

Hundemassage er for alle hunde uanset race, køn og alder.

Laserbehandling kan ofte kombineres med massage. Laserbehandling virker også ved at øge blodgennemstrømningen. Dette frigør en masse stoffer som fremmer helingen af et beskadiget område. Det kan bl.a. være ved sår under heling, hudproblemer (herunder allergi og ørerproblemer) samt skader på muskler, led og sener.

 

 

Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 18.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

Find vej

Gratis parkering foran klinik

Bus nr. 13, 53, S9 og 9A kører til klinikken (150m dertil)

Find vej med Rejseplanen

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online