Skip to main content
Akut brug for hjælp? Ring 86 22 19 51
Vagtdyrlæge kan altid fanges på

Dyrehospital i konstant udvikling

​Hos Nordre Dyrehospital har vi særlig fokus på hunde, katte, kaniner og gnavere og er beliggende i Lystrup lige nord for Aarhus.

Hospitalet fungerer også som en almindelig dyreklinik hvor vi vaccinerer og laver generelle sundhedseftersyn på kæledyr. Derudover har Nordre Dyrehospital i mange år været et af de førende indenfor kiropraktik hos hunde.

​Nordre Dyrehospital er et moderne dyrehospital, hvor vi har som målsætning altid at være på forkant med den faglige og teknologiske udvikling. Vi lægger vægt på en personlig og nærværende kontakt, og vi elsker dyr. 

Læs mere

Kontakt og besøg 

Du er altid velkommen til at ringe til os.  

telefon 86 22 19 51 

Vores personale er klart til at modtage patienter og klienter. Vores åbningstider er 

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 –17.00
Torsdag 08.00 –17.00
Fredag   08.00 – 16.00

Vi ser frem til at tage imod jer.

Sommerferie

Sommeren er over os og vi vil rigtig gerne høre frjer i løbet af sommeren hvis I har brug for hjælp til behandling af jeres kæledyr.

Vi vil gerne informere om, at der på Nordre Dyrehospital bliver holdt ferie på skift blandt personalet. Det gør vi for at holde åbent hele sommeren og være så meget til rådighed for jer som muligt
Det betyder, at der kan opstå ventetid, og i visse tilfælde kan det være nødvendigt at henvise jer til andre klinikker for behandling.

I denne periode kommer vi til at prioritere de behandlinger, som er akutte, for at sikre, at alle dyr får den nødvendige hjælp så hurtigt som muligt. Vi er her for jer, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan, for at give jer den bedste service, på trods af ferieperioden.

Vi takker for jeres forståelse og tålmodighed og ser frem til at se jer i klinikken.

Rigtig god sommer!

Med venlig hilsen

 Nordre Dyrehospital

Om VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om sundhedseftersyn af hund, tandtjek af kat eller vaccination af marsvin.

Telefontid:

Mandag – fredag: 8:00 – 17:00

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online