Akut brug for hjælp? Ring 86 22 19 51

KANINER, MARSVIN OG ANDRE GNAVERE
 

Hos Nordre Dyrehospital anbefaler vi en årlig sundhedsundersøgelse

KANINER, MARSVIN OG GNAVERE
 

Selv de helt små dyr som kaniner, marsvin og andre gnavere, har vi stor erfaring med på Nordre Dyrehospital. Vi kan tilbyde almindelige sundhedsundersøgelser men også mere avancerede behandlinger og operationer

De små dyr

Selv om kaniner og marsvin er små så betyder de ofte det samme for deres ejer, som en hund gør for hundeejeren. Men de små dyr er meget forskellige i forhold til hunde og katte både med adfærd, foder, anatomi og fysiologi og det kræver en anden viden for at kunne behandle dem. Nordre Dyrehospital har mange års erfaring i behandling af denne gruppe af patienter og kan tilbyde en stor vifte at muligheder. 

Røntgen og blodprøve er blot nogle af de laboratoriemæssige tilbud, mens vi kan operere alt fra knuder til kastration, sterilisation og kejsersnit. 

Men vi har også stor forståelse for at man som ejere er meget forskellige og har forskellige ønsker til behandling, hvilket vi ser på med stor respekt.

Nordre Dyrehospital
Lægårdsvej 2P
8520 Lystrup

Tlf: 86 22 19 51
Email: kontakt.nordre@vetgruppen.dk


Åbningstider

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 18.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 16.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook
Book online