Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
97 51 30 45

DET SIDSTE BESØG

Dyrlæger for familiens kæledyr i Skive

DET SIDSTE BESØG

På et tidspunkt kommer dagen, hvor det svære valg skal træffes, at du skal sige farvel til din gode firbenede ven.

Mange gode år er forhåbentligt gået med oplevelser og glæder, og det kan ofte være svært at finde den rigtige dag og træffe beslutningen om det sidste besøg.

Vi har stor forståelse for, at det er en svær og stor beslutning at sige farvel. Vi kan om nødvendigt rådgive, såfremt du er i tvivl, om dagen er kommet.

Som kæledyrsejere selv, ved vi, at det sidste besøg og den sidste dag huskes, og vi gør alt, hvad vi kan for at gøre afskeden så god som muligt. 

Vi giver en beroligende indsprøjtning, og når dit kæledyr sover fuldstændigt, afsluttes livet med en overdosis sovemedicin i blodåren. Dette foregår helt uden, at dyret mærker det.

Der er mulighed for at begrave kæledyret hjemme, at få kæledyret fælleskremeret eller at få kæledyret kremeret og efterfølgende få asken retur til Skive Dyrehospital. Asken kan modtages i en forgængelig urne til begravelse, en træurne til spredning, i en glaseret urne evt. med skrift eller tegn eller den kan omdannes til askesmykker. 

Det er også muligt at få dit kæledyr aflivet hjemme. Da kan vi sammen finde dagen, hvor det sidste besøg skal forgå. Vi har fuld forståelse for de forskellige ønsker og behov, der kan være i forbindelse med det sidste besøg, og vi vil forsøge at gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig og din firbenede ven igennem.

Til kremering af kæledyr bruger vi altid Jysk Dyrekremering. Der er lavet lavet nogle korte film, der fint illustrerer, hvad der sker med de kæledyr vi sender til kremering. Se filmene ved at trykke på teksten:

En film om valget mellem fælleskremering eller urnekremering

En film om hvordan urnekremeringen foregår

En film om valget af urne

En film omkring muligheden for at få lavet et smykke med asken fra kæledyret.

Link til Jysk Dyrekremerings hjemmeside: www.jyskdyrekremering.

×
Menu
Ring op
Mail
Book tid