Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
97 51 30 45

INDLÆGGELSE

Dyrlæger for familiens kæledyr i Skive

INDLÆGGELSE

På Skive Dyrehospital har vi en afdeling med bure til hunde og en afdeling med bure til katte.

På Skive Dyrehospital har vi en afdeling med bure til hunde og en afdeling med bure til katte. Vi har hundene og kattene adskilt sådan at de ikke lader sig stresse af hinanden. Vi har mulighed for at have både hund og katte indlagt, men vi gør meget for at kæledyret kan komme så hurtigt som muligt hjem i vante omgivelser.

De fleste operationer kan foregå ambulant: Kæledyret afleveres fastet om morgenen, og du er velkommen til at gå med og få dyret til at falde til ro i buret.

Operationer foretages primært om formiddagen, så vidt det er muligt. Omkring middagstid vil hundene luftes, tilses og venekateter udtages. Katten vil også få tilbudt kattebakke, hvis de er vågne nok til det. Patienterne vil få tilbudt lidt letfordøjeligt mad, hvis det skønnes gavnligt. Vi vurderer tegn på smerte meget nøje, således at korrekt medicinering mod smerter (type og dosis) kan gives hjemme. De fleste ejere bliver positivt overraskede over, hvor friske dyrene er om eftermiddagen, når de kan hentes igen.

Grunden til, at vi beholder dit kæledyr til om eftermiddagen efter en operation, er fordi vi gerne vil tage ansvaret for opvågningen efter narkosen, sådan at du kan få et så frisk kæledyr med hjem som muligt.

Er dit kæledyr indlagt flere dage, er du velkommen til at komme og besøge din hund eller kat på Skive Dyrehospital.

×
Menu
Ring op
Mail
Book tid