Tilbage til vetgruppen.dk
97 51 30 45

MEDICINSKE SYGDOMME

Dyrlæger for familiens kæledyr i Skive

MEDICINSKE SYGDOMME

Skive Dyrehospital udreder medicinske sygdomme, der kan være komplekse og kræve flere undersøgelser. Kolleger fra området henviser til Skive Dyrehospital, og får efterfølgende udførlig journal tilsendt, så eventuel behandling kan fortsætte hos egen dyrlæge.

Medicinske sygdomme er fx sygdomme i mave og tarm, lever, nyrer, hjerte, kredsløb og/eller lunger. Det er også hormonsygdomme, blodsygdomme og gigtsygdomme.

Eget laboratorium med nyeste avancerede apparater

Skive Dyrehospital råder over eget laboratorium med mulighed for at måle blodets biokemiske parametre og blodets celler. Vi undersøger hudskrab, urin, afføring, ledvæske og sæd.

Vi har de nyeste avancerede apparater, og vores særlige interesse indenfor det medicinske felt gør, at vi kan udrede også komplicerede sygdomstilfælde.

I nogle tilfælde bruger vi udenlandske laboratorier, hvor hormonanalyser og antistofmålinger samt DNA-teknikker kan hjælpe os yderligere med at stille diagnosen.

Røntgenundersøgelse og ultralydsscanning kan også blive nødvendigt.

Når diagnosen er stillet, vil du få udførlig forklaring, og medicin til efterbehandling kan udleveres fra klinikken. Kontrol og løbende evaluering er vigtig, og vi bestræber os på, at du som ejer hele tiden er grundigt oplyst om dit kæledyrs sygdom.

SKIVE DYREHOSPITAL

Elskjærbakken 5
7800 Skive

Tlf.: 9751 3045
kontakt.skive@vetgruppen.dk

 
ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

Dyrlæge telefontid: 13.30 - 14.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2020 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Mail
Book tid