Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
97 51 30 45

TRÆNING OG LEGESTUE

Dyrlæger for familiens kæledyr i Skive

TRÆNNING OG LEGESTUE

Vi tilbyder hundetræning på Skive Dyrehospital. 

Ægte kontakt og gensidighed opstår gennem samarbejde. Indlæring forgår bedst i en positiv succesfyldt atmosfære, uanset hvem det er, der skal lære. Vi har som hundeejere pligt til at tilfredsstille hundens behov for mentalt arbejde via næsearbejde, problemløsning, kropskontrol og samarbejdsøvelser. 

Skal hundens behov for arbejde tilgodeses, bør den have muligheder indenfor disse områder i løbet af dagen. 

I gennem øvelser får vi mentalt tilfredsstillet hunden, som får brugt sin overskydende energi hensigtsmæssigt og dermed bliver roligere at have med at gøre. Arbejdet med øvelserne medfører sjov, glæde og nærhed, hund og ejer imellem. Både vores kontakt med hunden og lederskab bliver bedre. 

Skive Dyrehospitals træningsmetoder er baseret på stor viden om hundens baggrund og adfærd. Vi anvender udelukkende moderne og positive metoder. Det vil sige metoder som i gennem hele forløbet respekterer hunden og behandler den i overensstemmelse med dens adfærd og behov. Vi anvender ingen former for straf eller tvang, hverken under træning, adfærdsbehandling eller i den daglige omgang med hunden.

Hos os er det veterinærsygeplejerske Pia Thorenfeldt, der er træner på alle hundetræningshold. Pia er uddannet instruktør i PAFF (Privat praktiserende adfærdsbehandlerer og instruktører for familiedyr i Danmark) i 2009 og er efterfølgende uddannet til hundeadfærdsbehandler i 2011 ved Lone Greva. 

×
Menu
Ring op
Mail
Book tid