Tilbage til vetgruppen.dk
97 51 30 45

ØJENLIDELSER

Dyrlæger for familiens kæledyr i Skive

ØJENLIDELSER

Er øjet rødt eller løber det?

Når et øje bliver rødt, når der er øget tåreflåd, eller når hunden viser smertetegn ved at gnide poten mod det ramte øje eller knibe øjet sammen, bør du søge dyrlæge. Opstår symptomerne akut, eller optræder tegnene kun i det ene øje, skal du søge dyrlæge straks.

Vi er på Skive Dyrehospital interesserede og fagligt opdaterede ved kurser i øjensygdomme og har mange års erfaring. Vi udfører undersøgelse af øjet vha. farvning, måling af tåreproduktion, trykmåling samt oftalmoskopi.

Vi opererer for indadkrænget øjenlåg (entropion), udadkrænget hængende øjenlåg (ektropion), fremfald af blinkhindekirtlen (cherry eye), fejlplacerede øjenhår (distichiasis/ektopiske cilier), fjernelse af øjet (enukleation), akutte skader i øjet og hornhindesår (indolent ulcer).

Vi har mulighed for at måle trykket i øjet, hvorved grøn stær hurtigt kan opdages.
En trykmåling gør også diagnostikken af regnbuehindebetændelse mere sikker.

I tilfælde af mere komplicerede skader på øjet, undersøgelser der kræver spaltelampe eller operationer, der kræver operationsmikroskop, henviser vi til øjenspecialister. 

 

SKIVE DYREHOSPITAL

Elskjærbakken 5
7800 Skive

Tlf.: 9751 3045
kontakt.skive@vetgruppen.dk

 
ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 17.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 17.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

Dyrlæge telefontid: 13.30 - 14.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2020 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Mail
Book tid