Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk

FACILITETER
 

Her er dit dyr i trygge hænder

Lendum Dyreklinik 

På klinikken i Lendum råder vi over to konsultationer, en operationsstue og et laboratorium. Desuden har smådyrene mulighed for at være indlagt hos os, hvis de er syge eller skal vågne efter en operation. 

På dyrehospitalet har vi et velfungerende laboratorium, hvor vi nemt klarer det daglige behov for undersøgelser af blodprøver, urinprøver ormeundesøgelser m.m. Ved større eller mere specielle undersøgelser sender vi prøver til analyse på laboratorier i ind- og udland.

Desuden råder klinikken over ultralydsapparater, røntgen, laser, tandudstyr m.m.

Facebook anmeldelser

5 ud af 5

Baseret på +140 personers meninger


5,0 stjerner

Lisbet Riber Thøgersen
Byens Dyreklinik Taastrup, er et dejligt sted at komme. Jeg kommer der med min lille hund Mulle og før Mulle, kom jeg der med lille Nana. Mulle er lige blevet steriliseret og har fået fjernet en lille knude, man får en god forklaring, omkring hvad der er gjort og hvad man skal gøre efter. Mulle elsker at komme hos sin dyrelæge.

5,0 stjerner

Anette Rothmann
Super personale! Søde, rare og venlige, var helt tryg ved at aflevere vores hund, Diva til operation. Fik fantastisk hjælp dagen efter, da Diva ikke ville drikke og spise. Det har været en super oplevelse.
Kan helt klart anbefales.

5,0 stjerner

Silja Flex
Dygtige og enormt søde og hjælpsomme ❤️
Vores Alvahund er altid glad og tryg uanset om mødet gælder et sundhedstjek, vaccine, eller negleklip.
I får vores bedste anbefalinger ❤️
Kh. Alva og Silja

×
Menu
Ring op
Facebook