Tilbage til vetgruppen.dk
+45 86 68 36 67

LABORATORIE OG BLODPRØVER

Dyrlæger for familiens kæledyr i Bjerringbro og omegn

LABORATORIE OG BLODPRØVER
 

Dyreklinikken råder over et veludstyret laboratorie, hvilket gør det muligt at køre rigtig mange laboratorietests på selve klinikken. Det gælder blandt andet blodprøver og urinprøver, undersøgelse af celler i mikroskop, samt undersøgelse for indvoldsorm.

Dette er med til at sikre, at vi kan give dig et hurtigere svar på blandt andet dit kæledyrs blodprøver, hvilket kan være essentielt for at komme hurtigt i gang med den rette behandling i tilfælde af alvorlig sygdom.

De mere specielle analyser vores maskiner ikke selv kan køre, sendes til laboratorie i Tyskland, hvorfra vi som oftest får svar i løbet af et par dage. Det samme gør sig gældende, hvis dit kæledyr fx har fået opereret en knude væk, der skal sendes ind til nærmere undersøgelse. Her kan det dog tage lidt længere tid inden der foreligger svar på knuden.

Selv om dit kæledyr umiddelbart virker raskt, kan det være en god ide at få tjekket op på fx nyre- og leverværdier og dermed fange problemet i opløbet med den rette behandling. 

Du er altid velkommen til at spørge vores dyrlæger, om dit dyr bør have tage en blodprøve.

Dyreklinikken Bjerringbro
Nørregade 20
8850 Bjerringbro

Tlf: 86 68 36 67
kontakt.bjerringbro@vetgruppen.dk


Åbningstider klinik 

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag  08.00 - 19.00
Onsdag  08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag   08.00 - 16.00

Dyrlægen har telefontid fra kl. 8 - 9, hvor du kan få fornyet recepter.

Lørdagsåbent i butik

Butikken holder åbent hver lørdag fra 10.00 - 13.00, for salg af foder mm. 

Ønsker du at afhente receptpligtigt medicin om lørdagen, skal dette bestilles på forhånd, da der ikke er en dyrlæge tilstede på klinikken.

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

© 2020 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Mail
Facebook