Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 86 68 36 67

VetCare
 

Hos Dyreklinikken Bjerringbro anbefaler vi en sundhedsplan til dine raske kæledyr

VetCare
 

Et langt og sundt liv for din og familiens hund, kat og hest kræver tryghed, omsorg og nærhed. Det får I hos VetGruppen og vores landsdækkende netværk af dyreklinikker og hospitaler til kun 129 kroner pr. måned. Dit VetCare sundhedsabonnement kan bruges alle hverdage indenfor normal åbningstid.

VetCare hund 129 kr/mdr.
 

1 årligt sundhedstjek, hvor vi undersøger hunden fra snude til hale – inkl. vaccination med kernevaccine *
Fri videokonsultation med en dyrlæge. De booker tid direkte her på siden *
 
Fri receptudlevering uden gebyr på eksempelvis loppemidler, ormekur og behandling mod flåter eller andet receptpligtigt medicin *

 

 
Fri kloklip uden bedøvelse *

 

 

VetCare kat 129 kr/mdr.
 

1 årligt sundhedstjek, hvor vi undersøger katten fra snude til hale – inkl. vaccination med kernevaccine *
Fri videokonsultation med en dyrlæge. De booker tid direkte her på siden *
 
Fri receptudlevering uden gebyr på eksempelvis loppemidler, ormekur og behandling mod flåter eller andet receptpligtigt medicin *

 

 

Når du er VetCare-kunde hos os aktiverer du følgende rabatter

  • 20% på tandrens

  • 50% på neutralisering af kat

  • Fri standard vaccination af hvalpe og killinger

  • Fri tømning af analkirtler ved VSP

  • Negleklip i sedering til særpris (567 kr. + medicinforbrug) 

  • Udover standard rabat ekstra 5% på alt foder. Dog gives der 10% rabat på Virbac foder.

* Gælder indenfor klinikkens normale åbningstid. Ved vagtbesøg aftener og nætter på hverdage, samt hele døgnet lørdage, søndage og helligdage, opkræves normalt vagthonorar og vagtgebyr på recepter, udlevering af medicin m.v. Vi anbefaler at dit dyr har en sygeforsikring, som kan hjælpe med dækningen af udgifterne i forbindelse med vagtbesøg udenfor normal åbningstid.

Tryghed

Vi har udviklet en sundhedsordning, der sikrer dig tryghed i hverdagen.

Vi tror på, at sundheden bedst sikres gennem forebyggelse og rådgivning. Og skulle uheldet være ude, kan du hurtigt få hjælp af en dyrlæge med en videokonsultation direkte på mobiltelefonen – uanset, hvor du og din hund eller kat opholder sig.

Omsorg

Selv om hunden eller katten umiddelbart virker sund og rask og ser ud til at trives i hverdagen, er det en god idé med et årligt sundhedstjek hos dyrlægen.

Som ejer kan det være svært at se de første symptomer på en forværring af helbredet og begyndende sygdom, der hurtigt kan udvikle sig smertefuldt og alvorligt. Når vi opdager en forandring i tide, er der langt større sandsynlighed for at forebygge, behandle og sikre dit kæledyr et fortsat sundt liv.

Nærhed

Sundhedsordningen sikrer dig hjælp med det samme – uanset, hvor hunden eller katten og du befinder dig. Med en fri videokonsultation fra din mobiltelefon kan du hurtigt og nemt komme i kontakt med en dyrlæge.

Desuden kan du frit bruge sundhedsordningen hos din faste dyrlæge eller på besøge en af VetGruppens øvrige klinikker eller hospitaler, hvis du eksempelvis er på ferie eller af andre årsager opholder dig langt fra hjemmet.

Med VetCare får din hund og kat den rigtige omsorg og de bedst mulige betingelser for et godt og langt liv – hele livet.

Videokonsultation

Som VetCare medlem har du mulighed for gratis videokonsultation ved en dyrlæge. Det betyder at du kan få familiens hund eller kat tilset af en dyrlæge uden at skulle forlade hjemmet. Benyt nedenstående link til at booke tid til videokonsultation. 

I VetGruppen ønsker vi et langt og sundt liv for dit kæledyr. Vi tror på, at sundhed bevares bedst gennem rådgivning og forebyggelse. Derfor har vi udviklet VetCare. En sundhedspakke som giver dig vished for, at vi sammen gør det bedste for dit kæledyr.

VetCare indeholder alle de forebyggende undersøgelser og rådgivningen, du har behov for til dit raske kæledyr. Med en månedlig ydelse, kan du sove trygt om natten med vished om at vi er der for dig og dit kæledyr.

Hvis uheldet skulle være ude, træder din sygeforsikring ind og dækker de udgifter, der kunne komme. Her vejleder vi dig i sygeforsikring til dit dyr og hjælper dig med at håndtere forsikringspapirerne, hvis uheldet skulle være ude.

Læs betingelserne for abonnementsordningen VETCARE her

×
Menu
Ring op
Mail
Facebook