Tilbage til vetgruppen.dk
+45 86 68 36 67

DOWNLOAD VORES POPULÆRE HVALPE-STEMPELKORT

Dyrlæger for familiens kæledyr i Bjerringbro og omegn

HAR DU ENDNU IKKE MODTAGET ET GRATIS STEMPELKORT TIL DIN HVALP?

Sådan får du fingrene i vores populære hvalpe-stempelkort

For at byde din hvalp og dig velkommen på klinikken, og ikke mindst være med til at give din hvalp den bedste forudsætning for at dyrlægebesøg også i fremtiden bliver en succes, har vi lavet et hvalpestempelkort.

Hvalpestempelkortet kan med fordel hentes ned og udskrives og benyttes allerede inden det er tid til din hvalps første revaccination.

HENT DIT STEMPELKORT HER

Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi klinikken og få udleveret et eksemplar til dig og din hvalp.

Masser af fordele

Med et stempelkort får din hvalp besøgt klinikken flere gange og bliver derved mere tryg og vant til klinikken og til os.

Din hvalp får en masse positive oplevelser med i bagagen og får fx. prøvet at sidde på et hæve-sænkebord i konsultationen uden at der ellers skal ske nogle særlige ting. 

Der er lagt op til en masse små hyggelige besøg på klinikken for dig og din hvalp – og ikke mindst for os, som får lov at se jer flere gange!

Efter fjerde besøg på klinikken udleveres en lækker gufpose til din hvalp. Når i har fået fyldt stempelkortet helt ud, kan du vælge mellem endnu en gratis gufpose eller en lille bamse til din hvalp.

Dyreklinikken Bjerringbro
Nørregade 20
8850 Bjerringbro

Tlf: 86 68 36 67
kontakt.bjerringbro@vetgruppen.dk


Åbningstider klinik 

Mandag 08.00 - 17.00
Tirsdag  08.00 - 19.00
Onsdag  08.00 - 17.00
Torsdag 08.00 - 17.00
Fredag   08.00 - 16.00

Dyrlægen har telefontid fra kl. 8 - 9, hvor du kan få fornyet recepter.

Lørdagsåbent i butik

Butikken holder åbent hver lørdag fra 10.00 - 13.00, for salg af foder mm. 

Ønsker du at afhente receptpligtigt medicin om lørdagen, skal dette bestilles på forhånd, da der ikke er en dyrlæge tilstede på klinikken.

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af hund, sundhedsundersøgelse af kat eller handelsundersøgelse af hest

© 2020 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Cookie og privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Mail
Facebook