Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 86 68 36 67

ARBJEDSOMRÅDER

Dyrlæger for familiens kæledyr i Bjerringbro og omegn

ARBEJDSOMRÅDER
 

På Dyreklinikken arbejder vi med undersøgelse og behandling af mindre husdyr, hvilket vil sige hunde, katte og gnavere.

Vores særlige interesser er medicinske sygdomme, samt tænder og hudsygdomme. Vi udfører dog også en lang række andre arbejdsopgaver, som er almindelige i moderne dyrlægepraksis.

Vi fører fra første konsultation et journal over dit dyr, så vi hurtigt kan orientere os om ting såsom tidligere vaccinationer og sygdomsforløb. Ønskes et årligt sundhedseftersyn samt eventuel vaccination, sender vi besked ud til dig når tiden nærmer sig for en sådan konsultation.

Ved et sådant sundhedseftersyn opdages eventuelle tegn på begyndende problemer, det kan f.eks. være tidlige tegn på hjerte/kredsløbsproblemer, gigt og svulster.

Ved at sygdommene opdages tidligt i forløbet, er chancen for at hjælpe dyret meget større, enten med helbredelse eller forebyggelse af videre udvikling.​

Hvis dyret først kommer på klinikken når sygdommen er blevet tydelig, kan det sommetider være svært at hjælpe dyrene ligeså effektivt.
På dyreklinikken har vi også mulighed for røntgenfotografering af dyrene. Røntgen er ofte et meget nyttig hjælpemiddel til at stille en korrekt diagnose, og få indledt den korrekte behandling.

Herudover foretager vi mindre kirurgiske indgreb som f.eks. kastration og sterilisation af hund og kat, samt fjernelse af svulster. Vi tilbyder tandbehandlinger såsom ultralydsrens, tandrøntgen, tandoperationer og rådgivning i pleje af dyrets tænder.

Alle disse mindre indgreb foretages i bedøvelse under så sikre forhold som muligt. F.eks. overvåges alle bedøvede dyr nøje og får tilført ilt indtil de er helt ude af bedøvelsen.

Er du i tvivl om, om dit dyrs problem er noget vi kan hjælpe med, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os.​

×
Menu
Ring op
Mail
Facebook