Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk
+45 86 68 36 67

REJSE MED KÆLEDYR

Dyrlæger for familiens kæledyr i Bjerringbro og omegn

REJSE MED KÆLEDYR

Tag på tur med din hund eller kat. Her er nogle gode råd til hvad du skal være opmærksom på. 

På en ferie med familiens bedste ven er der lagt i ovnen til en masse hyggelige og oplevelsesrige øjeblikke. En rejse vil kunne byde på lange gåture i skoven, opfriskende svømmeture i havet eller bare ren afslapning.

Men vidste du, at ud over at sørge for at dit kæledyrs vaccinationer, pas og chipmærkning er på plads i god tid inden afrejse, at det er en god ide på forhånd også at undersøge, om der stilles specifikke krav fra de lande i rejser til eller rejser igennem??

​På Fødevarestyrelsens hjemmeside kan du hurtigt og med få klik, få overblik over hvilke regler der gør sig gældende på din rejse.

Læs for eksempel om:

Husk desuden at tjekke din forsikring om dit kæledyr er dækket ind.

 

 

Andre krav i andre lande

Det er en god ide at undersøge hvilke krav det land du rejser til/igennem, stiller i forhold til at du har din hund/kat med på rejsen.

For eksempel om der er specifikke regler, hvad angår transport af dyret i bil, antallet af dyr man må medbringe, hvor gamle dyrene minimum skal være, samt om der er forbud mod visse racer.

Skal du nyde sommeren i Sverige? Og skal din hund med?

Ud over at sætte sig ind i reglerne omkring indførsel af hund i Sverige, er det en god ide at sætte sig grundigt ind i hvilke regler der gør sig gældende for at transportere hund i Sverige. Sverige har nemlig meget specifikke krav hvad dette angår.

Læs mere

  • Information omkring pas
×
Menu
Ring op
Mail
Facebook