Tilbage til vetgruppen.dk

Fysioterapi – Fitness eller Wellness

Fitness eller Wellness?

Fysioterapi er bl.a. styrkelse af muskler under kontrollerede forhold. Der er kommet fokus på genoptræningen positive virkemåder både med hensyn til en bedre restituering efter operation, men også fordi fysioterapien forkorter sygdomsperioden væsentligt.

Men fysioterapi kan bruges til mere end genoptræning efter operationer.

Gigt er en lidelse der ikke kan kureres, men med den rigtige kombination af smertebehandling, fysioterapi, massage, samt understøttende gigtfoder, kan sygdommen lindres.

Hos hunde med gigt kan man ved hjælp af fysioterapi styrke de muskler der ligger omkring de sygdomsramte led. Dette kan gøres vha. diverse stræk- og bøjeøvelser, gå på løbebånd/water walker, eller træning af muskelgrupper ved øvelser indlagt, som del af den daglige gåtur. Alt afhængig af hvilket led gigten sidder i, laves et individuelt træningsprogram og der følges løbende op på behandlingen.

Fysioterapi af overvægtige hunde og katte

Overvægtige hunde og katte kan også have glæde af fysioterapi. For megen kropsvægt belaster de enkelte led hver gang der tages et skridt. Ved at styrke de enkelte muskelgrupper, øges fedtforbrændingen og derved opnæs et hurtigere vægttag. Water walker eller svømning er f.eks. en fantastisk måde at motionere en overvægtig hund på, idet belastningen af leddene er minimal.

Fysioterapeuten og kiropraktoren på Nyborg Dyrehospital arbejder tæt sammen og tilrettelægger behandlingsprogrammerne så de passer til den enkelte patient.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 65 31 10 18  eller send en mail på kontakt.nyborg@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
NYBORG DYREHOSPITAL
Lyøvej 20
5800 Nyborg
 
ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 18.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 18.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook