Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk

Nyborg Dyrehospital

På Nyborg Dyrehospital har vi samlet et hold af kompetente dyrlæge og veterinærsygeplejersker der alle brænder for at gøre en forskel for dit kæledyr.

Vi har fokus på, at dit kæledyr føler sig tryg hos os. Derfor har vi også indrettet vores venteværelse, således at hunde og katte er adskilt. På den måde mindsker vi stress hos dit dyr inden behandlingen hos dyrlægen.

Vi kan være behjælpelige med alle rutinemæssige behandlinger såsom f.eks. vaccinationer, sundhedstjek samt neutralisationer. Herudover har vi kompetencer der spænder bredt.

Tandbehandling
Vi har stort fokus på tandbehandling. Vores dygtige dyrlæge, Morten Redin, har taget en master i tandbehandling af hund og kat, og er derved en af landets dygtigste på området. Vi tilbyder alt fra den gængse tandrens til mere avancerede tandbehandlinger.

Fysioterapi
Anette, vores fysioterapeut, tilbyder alt fra massage til genoptræning i vandløbebånd, laserbehandling og elektroterapi. Hun er i øjeblikket også i gang med at uddanne sig til osteopat.

Kiropraktik
Dyrlæge Cecilie er uddannet kiropraktor.
Formålet med kiropraktik er, at hundens eller kattens bevægeapparat til at fungere optimalt, således dyret ikke har smerter. 

Hundetræning
Zijada er udover veterinærsygeplejerske også uddannet hundetræner. Hun tilbyder hvalpetræning og unghundetræning på vores egen indhegnede træningsbane. Her fokuserer hun på belønningsbaseret træning der styrker båndet mellem hund og ejer.

Nyborg Dyrehospital startede i 1984 som landpraksis. 20 år senere, i 2004, besluttede man at fokusere udelukkende på smådyr.  Dyrehospitalet er siden blevet moderniseret og vi har fået en masse nyt og avanceret udstyr, så vi kan hjælpe jeres dyr bedst muligt.  Vi har endda et indhegnet udendørsareal, som er til fri afbenyttelse, når vi ikke selv bruger banen til vores hundetræningshold. 

Dyrlæge Morten Redin har siden 1987 været medejer af hospitalet. I 2004 blev han eneejer indtil 2021, hvor VetGruppen opkøbte klinikken. VetGruppen er en sammenslutning af dyrlæger som vil sikre tryghed og omsorg ved nærhed og høj faglighed. Flere af vores søster-klinikker har døgnvagt, så vi altid kan tilbyde behandling af dit kæledyr.

×
Menu
Ring op