Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk

Nyborg Dyrehospital kan nu tilbyde osteopatisk behandling af hunde og katte.

Som uddannet, certificeret osteopat har jeg en indgående viden i fysiologi, neurologi, anatomi, biomekanik, sygdomslære, og smerter. I min behandling tager jeg udgangspunkt i hele individet ud fra princippet om at alt i kroppen, lige fra bevægeapparatet til organer og kredsløb, er forbundet via de forskellige nervebaner.

Forskellen på fysioterapi og osteopati er selve tilgangen til behandlingen.

Ved smerter eller manglende muskler i f.eks. ryggen vil fysioterapeuten ofte rette fokus mod ryggen og træne denne

Osteopaten derimod vil lede efter årsagen til smerterne, som ofte kan stamme fra et helt andet sted i kroppen, som f.eks. poter, knæ, hofte, bækken, skulder, albue

Smerter i ryggen har ofte en direkte påvirkning på nogle bestemte organer, afhængig hvor i ryggen problemet sidder. Men f.eks. en dårlig lever eller nyre kan også påvirke ryggen og give låsninger i nogle bestemte ryghvirvler.

En osteopatisk behandling tager typisk mellem 40-50 minutter. Hvis der er mange problemer, kan du komme ud for at der skal en opfølgende behandling til inden for 2-3 uger.

Du vil også opleve at dit kæledyr vil være meget træt og virke til at være mere øm helt op til 1-2 dage efter behandlingen. Det har derfor brug for ro. Evt. skal aftenturen springes over på behandlingsdagen.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 65 31 10 18  eller send en mail på kontakt.nyborg@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Maks. filstørrelse: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op