Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk

Nyborg Dyrehospital kan nu tilbyde kiropraktisk behandling af hunde og katte hos Dyrlæge Cecilie Aagaard.

Kiropraktik er en manuel behandlingsmetode af kroppens bevægeapparat og biomekanik.

Målet med kiropraktik er at korrigere nedsat mobilitet af bevægeapparat og konsekvenserne af dette.

Konsekvensen af nedsat mobilitet af kroppens rygrad og lemmer er smerter, muskelspændinger, stivhed og kan også ses som nedsat præstationsevne. Det er ikke altid man kan se disse restriktioner af bevægeapparatet. En kiropraktisk undersøgelse gennemgår de enkelte led og kan være med til at identificere områder med ”låsninger”.

Kiropraktisk behandling hjælper kroppen med at fungere mere optimalt, og ved at afhjælpe problematikker i bevægeapparatet, påvirkes nervesystemet og nervefunktionen til de forskellige dele af kroppen positivt.

Mange forbinder kiropraktik med at knogler skal sættes på plads og ryggen skal sige knæk. Kiropraktisk behandling af dyr er en mild behandlingsform, som langt de fleste kæledyr accepterer rigtig fint. Kiropraktisk behandling er specifikt rettet mod det område hvor der findes en begrænsning, og bliver udført med en kort, hurtigt justering.

Kiropraktik er for alle kæledyr. Både dem som har kendte lidelser i deres bevægeapparat, så som hofteledsdysplasi og spondylose, ældre hunde, genoptræningspatienter, men også aktive brugshunde som eksempelvis jagt og sportshunde, der udsættes for store belastninger. Kiropraktik bruges ikke kun til at behandle problematikker nu og her, men også forebyggende for at minimere risiko for skader og slid.

Har du spørgsmål til om dit dyr har behov for kiropraktisk undersøgelse og behandling, er du velkommen til at ringe til os.

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 65 31 10 18  eller send en mail på kontakt.nyborg@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Max. file size: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op
Facebook