Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk

Sasha haltede på for- og bagben
 

Gadekryds, hun, 12 år.

Vi kom til Nyborg Dyrehospital med vores dejlige Sasha. Vi kom ind til Morten Redin som ejer klinikken og vi fik en god snak.  Vi var meget bekymret og virkelig bange for at vi skulle miste vores elskede hund, da Sasha hun er et gadekryds og er 12 år gammel, så hun har jo også alderen hvor man er nervøs for hvornår man skal sige farvel til sin vovse. 

Morten undersøger hende grundigt og har kendt Morten og Anette der har haft klinikken i mange år og de har altid hjulpet med god rådgivning og giver de bedste behandlinger og er med på alt det nye og undersøger gerne lidt ekstra for at give den bedste behandling. 

Sasha havde smerter ved at halte lidt på både forben og bagben engang i mellem og så var hun en del overvægtig og så gav hun sig en del, hvis hun havde ligget og sovet et par timer i hendes kurv eller på gulvet, så da hun skulle op, kunne man se den ikke var helt god. 

Efter Morten havde undersøgt hende grundigt, sagde han til os at vi skulle prøve lidt forskelligt og at han var ikke klar til at opgive hende og om vi ville prøve og give det en chance i sammenråd med klinikkens fysioterapaut Anette og det var den bedste nyhed at få.

Vi fik noget gigt medicin med hjem, og fik en tid hos Anette allerede samme uge, hun er en dygtig fysioterapaut og virkelig kompetent og har mega mange gode ting man kan afprøve for at se hvad der er bedst for hunden og så hunden kan få den bedste fysioterapibehandling. 

Alt fra vandløbebånd, til at stå på bolde, til super god hundemassage, hvor hun kan lette hundens smerter, ved at bruge flere former for massage, elektroder som løsner musklerne og varmepuder og som sagt også vandløbebånd.

Vi kom til klinkken hvor Anette modtog Sasha med at komme ned på hundens niveau, hvor hun lærte Sasha lidt at kende, ved bare lige at sidde med hende og snakke til hende og selvfølgelig, vejen til at få en vovse til at åbne sig op er ved at give kærlige klaps og nusning og godbidder. Så Sasha var hurtig tryg ved Anette, så da vi skulle prøve vandløbebåndet sammen med hende var det bare så nemt som ingenting. 

Efter vandløbebånd kom vi ind i hendes fysioterapirum, hvor hun fik varmepuder på ryggen og elektroder på hofterne som hun skulle sidde med i 10-15 min. Efter det, fik Sasha massage hvor Anette begyndte at løsne hendes musklerne i hofterne, ryggen og poterne som altid har været utrolig ømme. 

I dag kan vi fint tage alle hendes poter og komme til dem og selv give lidt massage som vi har lært fra Anette og vi fik en folder med træning hvor der er god forklaring på hvad man skal gøre.

 Vi gik ved Anette i en måned og allerede efter en måned, kunne vi se en helt anden Sasha, ja hun er jo stadig en gammel vovse, men nu har hun fået gnisten tilbage i hendes øjne, hun er en mega glad hund der går med halen højt og altid er klar på en gåtur, hendes ryg og hofter har fået det meget bedre og hendes nye gigt medicin vi fik af Morten gør at hun ikke har ondt på samme måde som før og hun har tabt sig 4 kg siden vi startede. Vi så glade for at vi tog til Nyborg dyrehospital og Sasha fik en ny chance i livet. Vi vil gerne takke Nyborg Dyrehospital, især Morten Redin og Anette for at give vores elskede hund en chance til. 

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 65 31 10 18  eller send en mail på kontakt.nyborg@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Maks. filstørrelse: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op