Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk

Har du set vores kanin/gnaver hjørne?


Vi har i butikken lavet et lille kanin- og gnaver hjørne, hvor vi indkøber de bedste produkter af højeste kvalitet. Der er eksempelvis kvalitetsfoder til både den unge-, voksne- og lidt for tykke kanin, og også til dem som lever et liv indendørs. Vi har også foder til marsvin.

Burgess foderet har et højt indhold af gavnlige fibre og er rig på næringsstoffer. Desuden forhindrer det selektiv fodring – fordi at kanin ikke kan udvælge de elementer i foderpillen, der har et højt sukkerindhold og dermed efterlade det nærende “kedelige”, da det hele er samlet i én slags pille. Det høje indhold af fibre i foderpillen er essentielt for, at kaninens fordøjelse fungere optimalt, og så fås foderet i forskellig smag. 

Vidste du at kaninens kost skal bestå 80% af hø. Kun 4% af foderpiller. 15% af grøntsager med tryk på grønt, og max 1% af godter, som frugt og godbidder? 

Udover foder, så sælger vi aktivitetslegetøj, så din kanin ikke keder sig, mens du er på job. Du kan finde lækre godbidder og urter, samt diverse must-haves som profibre og critical care. 

Kontakt os

Har du spørgsmål, så ring til os på 65 31 10 18  eller send en mail på kontakt.nyborg@vetgruppen.dk

Alternativt kan du udfylde formularen forneden

  • Maks. filstørrelse: 50 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
×
Menu
Ring op