Skip to main content
Tilbage til vetgruppen.dk

Vores hund, Karla, fik i oktober måned en skade i det ene bagben og vi fik derfor Nyborg Dyrehospital til at undersøge hende. Det viste sig desværre at være et overrevet korsbånd i knæet samt en beskadiget minisk, og Karla blev derfor henvist og opereret hos AniCura Aarhus Dyrehospital, da hun er en stor hund.

Operationen gik godt som forventet og forude lå nu en lang genoptræningsplan som skulle startes op 10 dage efter operationen. I Aarhus anbefalede de os at vi lavede et genoptræningsforløb hos Nyborg Dyrehospital, da de havde gode erfaringer med dem og det blev vi rigtig glade for at høre, da det var hos vores eget Dyrehospital og der er Karla altid glad og tryg ved at komme.

Karla og fysioterapeut Anette hos Nyborg Dyrehospital fik allerede første dag rigtig god kontakt og tillid til hinanden.

I den første periode af genoptræningsforløbet kom vi 2 gange om ugen og træningen bestod både af varmtvandstræning, strækøvelser og anden behandling. Karla var en smule nervøs i starten med strækøvelserne, for de var ikke rare, men Anette havde en fantastisk ro og tilgang til Karla så det tog ikke lang tid for Karla at finde ud af at det hjalp hende til at få det bedre.

Vi fik “hjemmeopgaver” for hver gang, og dem sørgede vi for at få lavet, da vores interesse naturligvis også lå i at få Karla helt frisk igen.

En af de udfordringer som vi stod i med Karla, som på det tidspunkt ikke engang var fyldt 2 år, var at holde hende i ro i 12 uger efter operationen. I de 12 uger måtte hun nemlig kun luftes i snor og ikke foretage nogen former for vild motion og leg med andre hunde. Vi syntes det var svært at stimulere hende på anden vis for at hun kunne få brugt noget af alt hende overskydende energi da vi kom længere hen i forløbet. Også her var Fysioterapeuten Anette klar til at hjælpe os. Hun hjalp os med øvelser og stille leg så hun fik brugt energien på en alternativ måde.

Vi er nu blevet afsluttet og har haft et succesfuldt genoptræningsforløb hos Nyborg Dyrehospital og kan varmt anbefale dette til andre, som skulle få brug for dette. Vi er glade for at vi nu har en helt frisk hund igen og Karla kan atter gå lange ture, lege, træne og tumle med andre hunde.

×
Menu
Ring op