Tilbage til vetgruppen.dk

Hvilken slags hundetræning søger du? 

Her hos Nyborg Dyrehospital tilbyder vi både hvalpetræning og unghundetræning. Vi træner udelukkende efter de nyeste metoder, hvor vi anvender et markørsignal, når hvalpen tilbyder den ønskede adfærd, og belønner den med ros, godbidder & leg. Vi bruger ingen former for straf eller skældud her på stedet. 

Hvis du kunne tænke dig at vide mere om vores hold og hvordan du tilmelder dig, så læs mere under enten hvalpetræning eller unghundetræning i menuen foroven. 

Hvem varetager træningen? 

Vores uddannede hundetræner, Zijada, er den som træner Jer og jeres hunde ude på træningspladsen. Hun har taget en 1,5 årig instruktørudannelse og dertil flere kurser i både hundetræning og også i hundeadfærd, så hun kan hjælpe Jer og jeres hunde bedst muligt. 

Privat ejer hun selv to dejlige hunde. En australian shepherd ved navn Haymee, og en alaskan klee kai ved navn Timber. Begge hunde bruger hun i dagligdagen tid på at træne i forskellige tricks, lydighedsøvelser og i det at være en god, velsocialiseret familiehund. 

Udover at Zijada er uddannet hundetræner, så er hun også autoriseret veterinærsygeplejerske, og har sin daglige gang her på klinikken. Så hun står altså også klar til at besvare spørgsmål, som kunne vedrøre et dyrlægebesøg eller andet.  Dog besvares disse spørgsmål først efter træningen, så det ikke er forstyrrende for de andre holdkursister. 

Hvor foregår træningen?

Alle hold har træning det samme sted, men på forskellige tidspunkter. Det foregår på Dyrehospitalets adresse: Lyøvej 20, 5800 Nyborg. 

 

 

NYBORG DYREHOSPITAL
Lyøvej 20
5800 Nyborg
 
ÅBNINGSTIDER

Mandag 08.00 – 18.00
Tirsdag  08.00 – 17.00
Onsdag  08.00 – 18.00
Torsdag 08.00 – 17.00
Fredag   08.00 – 17.00

FIND VEJ

VetGruppen

VetGruppen er en sammenslutning af lokale dyreklinikker og dyrehospitaler, der arbejder sammen om at sikre de bedste forudsætninger for dit kæledyrs sundhed. Vi består af en stor gruppe dyrlæger og veterinærsygeplejesker med hver deres specialområde, hvilket er din garanti for kompetent og professionel pleje, hvad end der er tale om vaccination af din hund eller kastration af din kat.

Bliv opdateret med de seneste nyheder

© 2018 VETGRUPPEN | CVR: 40 49 04 85 | Privatlivspolitik

×
Menu
Ring op
Facebook